Gold Panda (c) Laura Lewis

Gold Panda + Kleine Crack & Slagter
vr 28 jun ’24 20:00
28 jun ’24
20:00
  • 28 jun ’24
    20:00
    Bolwerk, Kortrijk
    Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk

€ 19 (vvk) / € 22 (add)

Wat krijg je als je Gold Panda - met zijn warme, emotionele elektronische muziek - en de bezeten ritmes en helse energie van cultrapper Kleine Crack en Slagter in de blender stopt? Inderdaad, dé perfecte muzikale cocktail op een zwoele zomeravond!

Gold Panda

Gold Panda serveert warme, emotionele elektronische muziek. De Londense producer startte zijn muzikale carrière in 2009 en sloeg een jaar later direct in met zijn debuutalbum “Lucky Shiner”. Ook zijn latere albums “Half of where we live” en “Good Luck and Do Your Best” werden enthousiast onthaald. Gold Panda put inspiratie uit reizen en samenwerkingen met kunstenaars uit andere velden.   

Uniek aan zijn performances is dat hij zijn tracks live mixt , wat elk optreden een unieke sound en feel geeft. Het muzikale spectrum dat Gold Panda omvat is breed, gaande van UK garage, post-dubstep, folktronica, ambient, microhouse tot minimal techno. Al 15 jaar schaaft hij aan zijn sound, die varieert tussen dansbaar en laidback. 

Voor fans van: Boards of Canada, Mount Kimbie, Shlomo, Four Tet.

“Sampling thrift-store vinyl into wistful electronica that caught the light like a field of wheat at the golden hour.” (Pitchfork) 

Kleine Crack + Slagter 

De cultrapper KLEINE CRACK en zijn vaste producer SLAGTER zijn een duo uit Antwerpen oftewel de ANNA die hun vernietigende stroom uit de Boerentoren storten. Ze zitten op het label Burning Fik van Faberyayo en Abel en maken nu ook heel wat geluid in Nederland. Maak je klaar voor bezeten ritmes en helse energie. 

‘VEEL LIEFDE VEEL HAAT’ KLEINE CRACK & SLAGTER.

"Kleine Crack ontbindt zijn duivels op BRDCST" (BRUZZ)

Schouwburg Kortrijk & Wilde Westen zijn trotse UiTpaspartners. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Onderdeel van